top of page
Extra informatie concertbezoek

 

Graag uw aandacht voor het volgende:

Een vriendelijk verzoek van de musici en de presentatoren om geen foto’s en filmpjes te maken tijdens het concert, maar samen met uw kind van het concert te genieten en de activiteiten mee te doen met uw (klein)kind.

Er is een fotograaf aanwezig en er worden (meestal) ook video-opnames gemaakt. Een aantal foto’s en korte video fragmenten willen we graag gebruiken voor de website en de facebook pagina van de St. Ukkepuk concerten. Mocht u geen toestemming verlenen voor het maken en plaatsen van de foto's/ videofragmenten dan willen wij dit voorafgaand aan het concert graag weten.

 

Tijdens het concert, wat ongeveer 45 minuten zal duren, mogen de kinderen vrij rondlopen en kunt u samen met uw (klein) kind gaan zitten waar u wilt. De gekleurde kubussen of matjes geven de plekken aan waar ze ook tussen de musici in kunnen gaan zitten. Dat is in het begin van het concert misschien nog niet zo handig omdat ze dan nog even moeten wennen en het niet veilig voelt om daar al te gaan zitten. Halverwege zullen er zeker kinderen zijn die dat heel erg leuk vinden. U kunt natuurlijk ook samen op een kubus gaan zitten en ervaren hoe dat is om midden in een orkest te zitten.

Graag etenswaren, pakjes drinken en flesjes in uw tas laten zitten tot na het concert!

Dan is er tijd en ruimte voor koffie/thee, de instrumenten beluisteren, bekijken en misschien wel even uitproberen.

bottom of page