top of page
Stichting Ukkepuk concerten

De Stichting is in 2015 opgericht om de Ukkepuk organisatie verder te professionaliseren en meerdere samenwerkingsverbanden aan te kunnen gaan. Op deze manier willen we zoveel mogelijk families met jonge kinderen de kans geven om één, of meerdere, live concerten te bezoeken.

 

Beleidsplan 2020-2024

Muziek met kwaliteit die goed wordt uitgevoerd voor jonge kinderen. Dit charmante en jonge publiek heeft recht op live concerten met kwaliteit. Deze muziekeducatieve concerten zijn zowel artistiek als wetenschappelijk onderbouwd. Het uitgangspunt is het bieden van de mogelijkheid om samen met papa en mama, oma, opa en tante of de groep, een concert te bezoeken wat helemaal afgestemd is op de interesses van het jonge kind en mogelijkheden biedt om actief mee te doen. Een gezellig en leerzaam concert wat een eerste stap kan zijn in een leven lang samen actief deelnemen aan kunst en cultuur.

v.l.n.r. Jos, Margr, Els Emmie

 v.l.n.r. Saskia, Margré, Els

Bestuurssamenstelling
 

Voorzitter: Margré van Gestel       Penningmeester: Els Mathijsen       Secretaris: Saskia Hoogervorst

 

De belastingdienst heeft de stichting Ukkepuk concerten aangewezen als ANBI en ook als culturele ANBI.

Alle beleidsfuncties worden op vrijwillige basis  uitgevoerd.

 

Het beleidsplan 2020-2024,

 

 

het jaarverslag 2023 en

 

 

het financiële overzicht 2023 is hier te downloaden.

 

 

Contactgegevens

Email: info@ukkepuk-concerten.nl

Postadres: Hopveld 31, 5482LW SCHIJNDEL

KvK 62999524

RSIN 855047847

Beeldmerk

 

Stichting Ukkepuk concerten heeft het beeldmerk vastgelegd in 2012. 

In samenwerking met de Stichting kunnen Ukkepuk concerten georganiseerd worden. Het beeldmerk en de naam mogen dan gebruikt worden in de p.r. en bv op posters. Uw concert wordt dan ook vermeld in de Ukkepuk- concertagenda. Het is niet toegestaan om producten, zoals cd's, te creeëren met gebruikmaking van dit merk. 

 

bottom of page